Massage aan huis

Home / Massage aan huis
massage aan huis

Massage aan huis of op locatie is op veel plaatsen inzetbaar. Wil je graag een massage, maar heb je weinig tijd om naar een massagepraktijk te gaan? Misschien ben je moeilijk ter been of door omstandigheden niet in staat om je huis uit te gaan? Dan is een massage aan huis de uitkomst voor jou!

Maar je kan ook denken aan een massage aan huis als cadeau, tijdens een familiefeest of een ander evenement. Moreira Healing komt aan huis in Flevoland maar kan, op aanvraag, ook naar een andere locatie in Nederland komen. Wij zijn hét adres voor massage aan huis in o.a. omgeving Almere, Lelystad, Dronten, Swifterbant en Zeewolde.

Moreira Healing zorgt voor de massagestoel of massagetafel, massageolie en handdoeken. Er kan hierbij gekozen worden voor een stoelmassage, ontspanningsmassage, maar ook een duo massage behoort tot één van de mogelijkheden.

Prijs hangt af van het aantal deelnemers, aantal KM naar locatie. Vraag om de mogelijkheden!

Moreira Healing werkt uitsluitend op afspraak en heeft geen openingstijden! Voor het maken van een afspraak kunt u mij bereiken op telefoonnummer: +31(0)6 472 84 055 Voor meer informatie over mijn diensten kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

Call Now Button